Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

De makelaar die het huis verkoopt, behartigt de belangen van de verkoper! Hij is er dus op gericht om het beste resultaat te behalen voor de verkoper. Het spreekt voor zich dat dit belang uiteraard niet gelijk ligt aan het belang van jou als koper. En dat is precies de reden waarom er steeds vaker wordt gekozen voor begeleiding door een aankoopmakelaar. Deze aankoopmakelaar is namelijk gericht op het behalen van het beste resultaat voor de koper!
 
Bij het kopen van een huis ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Deze belangrijke stap in je leven moet een weloverwogen zijn. Een huis moet je een goed gevoel geven. En dat kan natuurlijk alleen wanneer er goed is nagedacht over de financiële-, juridische en bouwkundige aspecten.
 
Bij De Roo Makelaardij ben je op het juiste adres voor een ervaren aankoopmakelaar, die je met raad en daad terzijde staat. En uiteraard een uitstekend onderhandelaar, die goed inzicht heeft in de relevante elementen zoals de waarde en technische kwaliteit van de woning. Een goede aankoopbegeleider bekijkt het huis niet door een roze bril, maar verliest tegelijkertijd de droom van de koper niet uit het oog.
 
Wij begeleiden je zorgvuldig en stapsgewijs door het aankoopproces. Vanaf de eerste bezichtiging waar we goed kijken naar de bouwkundige staat, de ligging, de courantheid en andere belangrijke zaken die van invloed kunnen zijn op de waarde. Vervolgens doen we onderzoek naar het bestemmingsplan en raadplegen we de gegevens van het Kadaster.
 
Daarnaast vragen we inzage in het dossier van de verkoopmakelaar (voor o.a. het eigendomsbewijs, lijst van roerende zaken, vergunningen, tekeningen, etc.).
 
Wij voeren de onderhandelingen over de koopsom, over het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering, over een bouwkundige keuring, over de voorwaarde dat je eigen huis definitief moet zijn verkocht en over de datum van overdracht. Vervolgens begeleiden wij je door de juridische teksten van de koopakte, de eindinspectie en met het notariële transport.
 
Wat kost aankoopbegeleiding?

Voor de kosten hoef je het niet te laten! Aankoopbegeleiding wordt namelijk dik en dubbel terugverdiend in het onderhandelingsresultaat.
 
Buiten de actieperiode is de keuze aan jou:
 
Of we bieden de diensten die je van ons wenst tegen een uurtarief; je betaalt dan geen basisbedrag en hebben we ons werk in 1 uur gedaan, dan betaal je ons ook slechts 1 uur.
Of we spreken een basisbedrag aan af van €. 726,- en vermeerderen dit met een percentage van het bedrag wat wij voor jou van de vraagprijs afhalen tijdens de onderhandeling. Een en ander op basis van “no cure, no pay”.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!