Mijn favorieten

Basispakket

Het basispakket betreft de minimale dienstverlening die je kunt afnemen.

Woningopname
 • Bij de woningopname brengen wij alle aspecten in kaart die leiden tot een juiste waardebepaling. We verzamelen alle relevante gegevens en verwerken deze in onze administratie. Deze gegevens zijn ook de gegevens die we nodig hebben om een pand aan te melden voor de plaatsing op Funda.

Waardebepaling
 • Bij de waardebepaling handelen wij alsof we een taxatie moeten maken. We zoeken naar transacties van vergelijkbare panden en analyseren de voor de prijsbepaling  relevante gegevens van de panden. Vervolgens projecteren we deze gegevens op de data van de te verkopen woning. Zo komen we tot een reële waardebepaling wat als uitgangspunt voor de verkoop kan dienen.

Verkoopadvies / Strategisch Advies
 • Iedere verkoper heeft zijn eigen specifieke wensen over de manier van verkopen. Daar waar voor de één de te behalen opbrengst 100% bepalend is, kan voor de ander de snelheid voor verkoop, of de kwaliteit van de koper veel bepalender zijn. Door een vraaggesprek komen wij met jou samen tot een verkoopstrategie die het meest bij jou past om je doelen te bereiken.

Dossieraanleg / Digitaal Klantendossier
 • Een compleet dossier is voor een verkoop van het grootste belang. Wij maken dit dossier graag zo snel mogelijk compleet en zowel voor jou als voor ons toegankelijk. Wij werken met move.nl en bieden hiermee aan onze klanten een digitaal dossier  waarin wij documenten klaar kunnen zetten die onze klanten kunnen downloaden. Daarnaast kunnen onze klanten hun eigen persoonsgegevens controleren en aanvullen en van belang zijnde documenten uploaden, zoals WOZ beschikking, legitimatiebewijs etc. etc.


Funda Compleet (met ruimte voor foto’s, plattegronden, film en 360° foto’s)

Wat krijg je met Funda Compleet?
Naast Funda Basis (met een uitgebreide omschrijving, een overzicht van kenmerken, onbeperkt aantal foto’s en informatie over de locatie en buurt) krijg je met Funda Compleet ook:
 • Plattegrond – duidelijkheid in 1 oogopslag
Voor de kijker is het van groot belang de (on)mogelijkheden van het object in 1x goed in te schatten. Zo weet de kopende partij direct of de ruimte wel of niet aan het eisenpakket voldoet.
 
 • 360° foto’s – breng het object tot leven
Met 360° foto’s geef je zoekers het gevoel middenin de woning te staan. Door het aanbieden van deze ervaring voorkom je dat je veel tijd kwijt bent aan een bezichtiging van zoekers die uiteindelijk afhaken.
 
 • Video – gedetailleerde kennismaking
Via video bied je de zoeker de mogelijkheid uitgebreid kennis te maken met de woning. Door in te zoomen op bijzondere details, vergroot je de kans dat de zoeker tot actie overgaat.Raambord
 • Wij voorzien u van een raambord die u naar eigen keuze op een plek, natuurlijk zo zichtbaar mogelijk, aan uw woning kunt monteren. 


Digitale brochure
 • Aan de hand van de door jou aan te leveren tekst, plattegronden en foto’s stellen wij een digitale brochure samen. Deze brochure kunnen we desgewenst op Funda plaatsen en zullen wij bij verzoeken voor bezichtiging meesturen met de afspraakbevestiging.

Onderhandelingen
 • Om te voorkomen dat je in de verlegenheid komt te snel te moeten beslissen op een bod of als je het vervelend vindt om de motivatie van het bod van een kandidaat te weerleggen en de vraagprijs te onderbouwen, voeren wij in samenspraak met jou voor jou de onderhandelingen om samen tot de beste prijs en condities te komen. Ook kun je in het digitale dossier exact volgen wat de status is van een onderhandeling. Door onze ervaring voorkomen wij ook dat belangrijke zaken onbesproken blijven. Het is namelijk erg vervelend voor alle partijen als we een akkoord over de prijs en de aanvaarding hebben bereikt, dat bijvoorbeeld de vraag of de zonneluifel nu wel of niet in de prijs zit inbegrepen de transactie onder druk gaat zetten.

Koopovereenkomst en notariële stukken verzorgen en verzenden
 • Na het bereiken van een mondeling akkoord over de verkoop van de woning staan koper en verkoper officieel nog altijd met lege handen. Een koopovereenkomst ontstaat wettelijk pas nadat deze schriftelijk is overeengekomen. Wij zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken goed worden vastgelegd in een overeenkomst. Hier worden juridische aspecten goed gewogen en kunnen wij altijd schakelen met de juridische dienst van onze branchevereniging. Wij blijven als makelaar tot aan de levering van de woning jouw aanspreekpunt voor de koopovereenkomst en de uitvoering ervan.