Mijn favorieten

Keuzepakket

Dit is het pakket dat diverse uitbreidingsmogelijkheden geeft op het basispakket en waarmee je onze dienstverlening geheel op maat kunt maken. Het keuzepakket biedt u: 

Basispakket
 • Alle diensten en voorzieningen van het basispakket zijn als het ware de basis voor uw keuzepakket. De aanvullingen op dit pakket die wij u bieden zijn hieronder weergegeven.
Verzorgen van professionele fotoreportage, film en 360° foto’s
 • Wij werken met professionals voor het verzorgen van woningfotografie en -film. Hier is ook hoogte- en avondfotografie mogelijk. Voor film zijn er mogelijkheden van een korte trailerfilm tot een exclusieve film van je woning.

Inmeten van de woning, NEN 2580 Meetrapport, Floorplanner
 • Kies je ervoor om je woning te laten inmeten, dan kun je hiermee de meest concrete plattegronden aan de kandidaatkopers presenteren. Originele bouwtekeningen wijken vaak toch wat af of beschikken niet over aanpassingen aan de woning. Daarnaast geeft een NEN 2580 Meetrapport een duidelijk document aan de kandidaatkoper wat hij/zij aan m² en m³ kan verwachten. Zo voorkom je discussies en geschillen achteraf.

Aanbiedingstekst schrijven
 • Wanneer het oog van een kandidaatkoper op uw Funda-advertentie is gevallen, is de aanbiedingstekst is het allereerste wat hij of zij leest over uw woning. U kunt ervoor kiezen deze tekst zelf samen te stellen. Heeft u liever dat wij dit voor u doen, kan dat natuurlijk ook. Wij stellen dan voor u een commerciële en wervende aanbiedingstekst voor u samen. 

Funda Toppositie en/of Promolabel
 • Door een Toppositie of Promolabel te kopen, zorg je ervoor dat je woning boven het overige aanbod komt te staat en/of dat er meer aandacht op je woning komt door een extra label. Je koopt deze producten voor de periode van maximaal 1 maand en kunt dit zo vaak als je wilt aanschaffen. Ideaal om extra aandacht op de kijkdag te vestigen.

Facebook Promotie
 • Facebook is een van de manieren waarop u uw woning kunt promoten. Door middel van een Facebook promotie wordt uw woning aan een bepaald aantal mensen, binnen een bepaalde regio verspreid. Dit aantal en deze regio bepaalt u zelf. 
Tuinbord
 • In tegenstelling tot het basispakket zorgen wij er bij het keuzepakket voor dat er een tuinbord in uw voortuin wordt aangebracht. 

Brochure drukwerk
 • Samenvatting van de aanbieding met grote foto’s, plattegronden en de wervende brochuretekst.
 • Mooi drukwerk op stevig papier waarmee de kandidaatkoper met trots zijn toekomstige woning aan zijn omgeving kan presenteren en waardoor hij/zij de bevestiging krijgt de juiste stap te zetten.
      

Bezichtigingen en kijkdagen verzorgen
 • Kijkdagen kun je zelf verzorgen. Maar als je dit niet ziet zitten, zorgen wij voor een gastheer of gastvrouw in de persoon van de makelaar of een assistent, die op een professionele manier de gasten ontvangt. Deze overhandigt beknopte informatie, noteert vragen, overhandigt biedingsformulieren en houdt bij wie de woning heeft bezocht.
 • Bezichtigingen zijn de losse afspraken waar een kandidaat exclusief de woning kan bekijken. Deze kun je zelf doen of laten uitvoeren door de makelaar. Na de bezichtiging krijg je een terugkoppeling en na een paar dagen het resultaat.

Begeleiding en uitleg koopovereenkomst
 • We plaatsen de koopovereenkomst in move.nl met een toelichting. Je kunt deze zelf printen en samen met de koper tekenen. Ook kunnen wij dit in een afspraak begeleiden en daar waar nodig de overeenkomst toelichten. Afspraak is dan op ons kantoor samen met koper en verkoper.

Begeleiding bij oplevering en notarieel transport
 • Als de dag is bereikt dat je de woning gaat leveren en de sleutel overdraagt, dan heeft een koper het recht de woning voordat hij/zij zijn handtekening zet bij de notaris nogmaals te bekijken of alles in orde is. In het basispakket leveren wij een opleveringsformulier wat je samen met de koper kunt invullen. Maar als je wenst dat de levering wordt begeleid door ons, dan zijn we aanwezig bij de levering. We laten dan de woning nogmaals zien en controleren of alles werkt en leggen dit vast in een digitaal opleveringsrapport met foto’s en meterstanden. Voor de levering sturen wij dit dan per e-mail naar alle partijen en naar de notaris. Ook kunnen we desgewenst meegaan naar de notaris om je daar met raad en daad bij te staan als er lastige vraagstukken ter tafel zouden komen.