Mijn favorieten

Verkopen

Je hebt het besluit genomen om je woning te gaan verkopen. En dan?

Maak een vrijblijvende afspraak met De Roo Makelaardij, dan ben je aan het juiste adres! 

Tijdens ons eerste gesprek zullen wij inventariseren wat je wensen zijn met betrekking tot de verkoop van je woning. Jouw wensen staan centraal binnen ons advies. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij je adviseren in de prijs die je kunt vragen voor je woning. Deze vraagprijs staat op zich los van de waarde van je woning, maar is een zeer belangrijk gegeven in het plan van aanpak bij de verkoop. De waarde, anders gezegd de prijs waarvan wij overtuigd zijn dat je woning kan opbrengen bij verkoop, is het resultaat. 
 
Verkoopplan

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een verkoopplan op waarin we ons richten op de streef-periode waarin en waarbinnen je je woning wilt verkopen. De adviezen en afspraken worden vastgelegd. Hierin staat onder meer hoe we je woning gaan presenteren en onder welke voorwaarden de woning mag worden verkocht (denk aan levertijd, financieringsvoorbehoud, etc.). In het marketingplan wordt vastgelegd op welke wijze en wanneer we je woning promoten. Vanzelfsprekend is een advertentie op www.funda.nl de meest logische presentatie. Maar er is nog veel meer mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld denken aan flyers, social media, open huizen. Kortom iedere woning heeft zijn eigen identieke routebeschrijving naar de verkoop. 
 
Ontzorgen

Wij realiseren ons als geen ander dat de verkoop van een woning vaak één van de grootste financiële beslissingen is die een mens als particulier in zijn leven zal nemen. Door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak nemen wij veel zorgen en onzekerheid bij je weg. Natuurlijk ben jij de persoon die de finale beslissingen moet nemen, maar wij zorgen ervoor dat je de onderbouwing voor je beslissing sluitend hebt en zodoende een weloverwogen besluit kunt nemen.

Wacht niet en bel ons voor een vrijblijvende afspraak!