Mijn favorieten

Dienstenpakketten

De Roo Makelaardij is een partij die proactief in de markt staat in begeleiding bij verkoop van bestaande woningen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn onze tijd voor als het gaat om wat de markt van ons vraagt. Waar vroeger de makelaar een beëdigde deskundige was die zowel het belang van een koper als verkoper diende, zal het vanaf nu een dienstverlener zijn die het belang van 1 partij behartigt en ontzorgt op die vlakken waar je het wenst bij de verkoop van je woning. Je kunt zelf kiezen wat je wel en niet zelf wilt doen of laten doen en daar mag je zelfs lopende het verkooptraject in wijzigen. Met andere woorden wij bieden je een professioneel podium waar je je huis kunt presenteren, waar je zelf de regie voert en kunt kiezen welke rol jezelf speelt en welke rol wij hierin spelen.
Daar waar de moderne internetmakelaar wellicht te beperkt is in zijn diensten en waar de traditionele makelaar te veel wil bepalen wat goed is voor de verkoop van je woning, geven wij je de keuze uit 3 dienstenpakketten met talloze mogelijkheden.

  1. Basispakket
Dit betreft de minimale dienstverlening die je kunt afnemen.
Wij adviseren je over de waarde van je huis en jij bepaalt welke prijs je gaat vragen. Wij zorgen hier voor het podium Funda en je levert zelf aan wat er op moet komen zoals foto’s, tekst, plattegronden, film etc. Wij geven je aan wanneer kandidaten willen komen kijken en je doet zelf de rondleiding door de woning. Wij voeren de onderhandeling en jij bepaalt waarmee je akkoord gaat. Wij maken de koopovereenkomst en jij zegt wat er in mag komen staan en plaatst je handtekenening.
 
  1. Keuzepakket
Dit is het pakket dat diverse uitbreidingsmogelijkheden geeft op het basispakket en waarmee je onze dienstverlening geheel op maat kunt maken.
Denk hierbij aan professionele fotografie en film, het schrijven van een aanbiedingstekst, het maken van plattegronden, hulp bij styling voor het verkoop klaarmaken, extra promotie op Funda of Social Media, het verzorgen van bezichtigingen en kijkdagen, begeleiding bij oplevering en/of notarieel transport. Je bepaalt hierbij zelf zowel vooraf als tijdens het verkoopproces welke aanvullingen je wenst.
 
  1. Compleet pakket

Wens je een volledige ontzorging bij de verkoop van je woning, dan kies je dit pakket.
Dit pakket heeft alle kenmerken van de traditionele makelaar. Zo verzorgen wij onbeperkt de bezichtigingen, leveren we alle promotiemateriaal als foto’s, film en plattegronden en verzorgen we het Funda Compleet Pakket (zonder toppositie en/of promolabel). We begeleiden je bij de levering van de woning en gaan mee naar de notaris. Bij dit pakket betaal je slechts € 850,= bij de start van de verkoop (opstartkosten) en pas bij de notaris rekenen wij de courtage af. Deze courtage bedraagt 1% van de koopsom met een minimum van
€ 2.500,=.

Je maakt dus zelf de keuze welke diensten je van ons wenst. En heb je met pakket 1 of 2 de verkeerde keuze gemaakt, dan kun je altijd upgraden naar een hoger pakket.